Aktív hab, 5L

Aktív hab

A Techsol aktív hab egy olyan tisztítószer, amely könnyen habosítható, a legmodernebb tisztítási igényeknek megfelelően. Dörzsölés nélkül megtöri az elektrosztatikus réteget. Ezért semleges pH-értéke mellett erős olaj- és zsíroldó tulajdonsággal rendelkezik és cseppmentesen szárad. Por- és szennytaszító hatása a mosás után is hosszú ideig érezhető, mivel a felület sokáig marad tiszta és fényes.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS:

Gépi és kézi tisztításhoz: Szennyezettségtől függően 1:50-400-as hígításban kell a Techsol aktív habot használni. Ezt a hígítást egy vödörben készítsük el, először a tisztítószert majd a kézmeleg vizet adjuk az oldathoz, hogy jó habos legyen, vagy egy magasnyomású mosóberendezésen állítsuk be a megfelelő hígítást. A mosást árnyékban vagy lehetőség szerint fedett helyen végezzük. Semmiféleképpen sem a tűző napon, mert az felmelegíti a karosszériát és a tisztítószer, gyorsan rászárad a felületre, így foltos lesz és többször át kell öblíteni. Továbbá a tisztítószer nem tudja elvégezni a tisztító hatást sem, a víz elpárolgása miatt. Tehát nyáron érdemes a felhevült kasznit folyóvízzel lehűteni 20 ⁰C alá. Ezek után a felületet mossa át egy nagyméretű szivacs vagy egy nyeles mosókefe segítségével, illetve egy magasnyomású mosóberendezéssel képezzen habot a felületen. Majd azt jó alaposan dörzsölje át. Mielőtt megszáradna a felületen az oldat, bő vízzel le kell öblíteni.

Bogároldáshoz: 1:10-es hígításban készítse elő! Permetezze be a felületet. Amíg a jármű többi része mosás alatt van a tisztítószert a felületen kell hagyni, hogy kifejthesse hatását. Ez nagyjából 10 perc. Ezután egy nyeles mosókefével a bogarak könnyedén lemoshatóak. Majd öblítse le bő vízzel. Ennek az eljárásnak az a nagy előnye, hogy a tisztítószernek 7 pH-ja van, így az nem károsítja a felületet akkor sem, ha azt rajta felejtik és rászárad a felületre.

Összetevők:
<20% Dodecil-benzolszulfonsav nátriumsó,
<10% Na-alkiletoxiszulfát,
<15% 1-Methoxi-2- propanol,
<5% Trinátrium foszfát.