Szaniter tisztító koncentrátum, 5L

Szaniter tisztító

A Techsol szaniter tisztító koncentrátum a vízkő és a zsíros, olajos szennyeződések egyidejű eltávolítására lett kifejlesztve, az élelmiszeripar és a vendéglátóipar konyháiban, vizes helyiségeiben való felhasználásra. Ezen kívül fémtisztításra és fémoxidok eltávolítására is kiválóan alkalmazható. Erősen habzó komponensekkel készült azért, hogy könnyen habosítható legyen, a jobb hatásfok érdekében. Így a tisztítószer nem folyik le a felületről és kivárhatjuk az ideális hatásidőt, ami a termék megfelelő hígítása mellett a másik nagyon fontos szempont. Nem bántja a krómozott felületeket! Fémek oxidmentesítésére, pl.: réz, INOX, alumínium, vas, stb.
A krómozott és akril felületeket sem bántja, de kíméletlen a vízkővel és a kosszal, szappanmaradványokkal szemben!

Használati utasítás:
Nagyon vastag lerakódásokra:
-erős víz-, tej-, borkő lerakódásokra: hígítatlanul vagy 1:15 hígításban.
Könnyebb szennyeződésekre:
– csempemosás: 1:5-1:20 hígításban.
– felmosás: 1:20–200 hígításban. Zománcozott vagy erős savaknak nem ellenálló felületekre ne használja!
Fémtisztításra, rozsdamarásra: réz, acél, alumínium stb: hígítatlanul vagy 1:5 hígításban, ahogy az oxidréteg eltűnt, a felületet le kell öblíteni, majd szárazra kell törölni. Így teljesen zsír- és oxidmentes felületet kapunk.
Fuga tisztításhoz: 1:5 hígításban használja, 5 perces hatásidővel, majd öblítse le a felületet. Készítsen tartóssági próbát, mert némely régi, elhasználódott fuga állapota esetleg tovább romolhat.

Összetevők:
<35% Foszforsav,
<5% Dodecilbenzolszulfon sav,
<5% Alkohol etoxilát,
<5%1-Metoxi-2- Propanol.