VRCF-100 cement, rozsda, vízkő, féktuskópor eltávolító, 5L

vrcf-100

Gyorsan feloldja a cementet és a vízkövet: 1 liter készítmény 520 g vízkövet és húgykövet old fel. Vegyi úton távolítja el a rozsdát: vastárgyak rozsdátlanításához használja a készítmény vizes oldatát. A nedvesítő hatóanyagoknak köszönhetően mélyen az anyagba hatol. Korrózió gátló hatóanyagokat tartalmaz. A VRCF-100 -ba merített vastárgyak felületét a hagyományos savas rozsdaeltávolítókhoz képest csak 0,01 %-ban támadja meg. Könnyedén eltávolítja a téglákra, falakra, és szerszámokra ragadt habarcsot és maltert. Cementeltávolító. Betonkeverők, betonkeverő és betonszállító teherkocsik, betonformák, zsaluk, támaszok, bilincsek és zsalurögzítő csavarok tisztításához. Használható vízkő eltávolítására csőrendszerekben, mérőedényekben, vagy medencék alján is. Kétszer hatékonyabb, mint a hagyományos készítmények. Azonnal hat, a vízkő és a malter belsejébe hatol, és azt belülről is oldja. A VRCF-100 vízzel könnyen leöblíthető. A kazán- és hűtővíz csőrendszereket rozsdátlanítja is. Foszfátmentes, biológiai úton szétbomló aktív anyagokat tartalmaz.

FELHASZNÁLÁS
Tisztítás szétpermetezéssel: oldjon fel 1 rész VRCF-100 -at 5-10 rész vízben. A tisztítandó felületet nedvesítse meg, és permetezze rá az oldatot, majd hagyja 15 percig hatni. Ezt követően kefélje le a szennyeződést, és öblítse le nagynyomású vízsugárral. A készítményt használhatja vastárgyakra, fára, műanyagra, csempére, kőre, téglára, stb. A tökéletes öblítéshez használjon nagynyomású tisztítógépet.
Tisztítás oldatban: oldjon fel 1 rész VRCF-100 -at 5-15 rész vízben 2-3 tisztítási ciklushoz. Tegye bele a tisztítandó tárgyat körülbelül 2 órára, majd a kivétel után azt jól öblítse le. Az oldatot többször is fel lehet használni a tisztításhoz.
Vízkő eltávolítása: a rendszerbe öntsön 4 % VRCF-100 -at (a rendszerben lévő vízmennyiséghez képest), majd két-három ciklus után ellenőrizze le a víz pH értékét. Semleges érték esetén töltsön még további 4 % VRCF-100 -at a rendszerbe, és két-háromszor keringtesse át a rendszerben lévő vizet. Engedje le e rendszerben lévő vizet, és egészen addig öblítse ki, amíg a rendszerben lévő víz nem válik semleges pH értékűvé.
Mészkőre, márványra, üvegre ne használja.

FIZIKAI ÉS KÉMIAI JELLEMZŐI
Kivitel: átlátszó, piros folyadék.
pH : < 1
Sűrűség 20 °C-nál: 1,1 g/cm3